Защо масите за редовни клиенти се организират чрез чат с уеб камера, когато вие сте истинска маса за


Защо масите за редовни клиенти се организират чрез чат с уеб камера, когато вие сте истинска маса за


От основаването на Stammtisch през 2012 г. ние се стремим да бъдем истински, а не виртуален Stammtisch. До началото на 2020 г. обаче не е имало пандемия от корона и дотогава не е имало локализации със затваряне на заведения за хранене.

Corona ни принуждава да размислим малко тук.

Забелязахме, че редовните ни клиенти искат да се виждат и да поддържат връзка въпреки пандемията на Корона. Затова решихме временно да прехвърлим истинския Stammtisch на виртуална видео платформа. Видеочатът работи много добре, а участникът се нуждае само от компютър или смартфон с интернет връзка.

Какъв е точният интернет адрес на видеочата?

Молим новодошлите или заинтересованите лица да се свържат с нас чрез нашия формуляр за контакт или по електронна поща на адрес stammtisch@bdsm-muenster.com. След това ще ви информираме своевременно. След това ще ви информираме своевременно.

Важна забележка: виртуалните маси за редовни клиенти са само заместващи маси за редовни клиенти! Ще продължим да предпочитаме маси за редовни клиенти и ще ги организираме винаги, когато имаме възможност. Веднага щом ресторантите получат разрешение да отворят отново помещенията си, ще се срещнем отново на място в Мавриций. Тук, разбира се, ще седим на достатъчно разстояние един от друг и ще спазваме действащата в момента Наредба за защита на Корона. Ако след откриването отново се затвори, отново ще преминем към виртуалната маса за редовни клиенти.FAQ-Stand: Sa, 18 / 06 / 2022 / 08:03 | FAQ-ID: 40