правно уведомление


правно уведомление


В миналото, за съжаление, не веднъж се е случвало при нас да пребивават хора, които са имали редовни контакти с прокуратурата, полицията, съдилищата и т.н. - и съответно са познавали и познават добре отвътре различни затвори. Въпреки това разбрахме за това едва след това или много късно - например чрез лични разговори или публични доклади.

BDSM Stammtisch Münster und Münsterland определено не е място за контакт с хора, които са или са били активно или в миналото замесени в криминални случаи като убийство, изнасилване, секс или сексуални действия с непълнолетни и т.н.

Ръководството на Stammtisch изрично се дистанцира от тези хора.

Ако такива случаи станат известни на ръководството на Стамтиш от член или заинтересована страна, ние незабавно ще изключим това лице от Стамтиш!

Въпреки това не проверяваме предварително дали заинтересованата страна има криминално досие. Не става въпрос за превишена скорост и/или точки във Фленсбург.

Знаем, че тази тема е деликатна и не много приятна, дори много плашеща (какви хора се подвизават на сцената...). Ние също трябваше и трябва да се научим да се справяме с нея. Въпреки това - и това трябва да бъде казано съвсем ясно: няма място за такива хора на масата на нашите редовни клиенти и ние имаме много ясно мнение по този въпрос. Тук има нулева толерантност - няма "ако" и "но" и може би бихте могли да направите изключение... НЕ.

Много важно за новодошлите и заинтересованите страни:

Това обаче не бива да пречи на нови желаещи да дойдат на масата на редовните клиенти! Трябва обаче да защитим участниците на масата на другите редовни клиенти и да им предложим защитено пространство. Разглеждаме тази тема открито и предлагаме на всички защитено пространство.

Просто трябва предварително да дадем ясна информация за това - ясна информация, ясна комуникация.FAQ-Stand: Sa, 18 / 06 / 2022 / 08:27 | FAQ-ID: 45