Hvorfor organiseres stambordene via webcam chat, når du er et rigtigt stambord?


Hvorfor organiseres stambordene via webcam chat, når du er et rigtigt stambord?


Siden grundlæggelsen af Stammtisch i 2012 har vi været forpligtet til at være en rigtig Stammtisch - ikke en virtuel. Indtil begyndelsen af 2020 var der dog ingen Corona-pandemi, og indtil da var der ingen lockdowns med lukning af restaurationsvirksomheder.

Corona tvinger os til at tænke os lidt om her.

Vi har bemærket, at vores stamgæster gerne vil se hinanden og holde kontakten på trods af Corona-pandemien. Vi har derfor besluttet midlertidigt at skifte den rigtige Stammtisch ud med en virtuel videoplatform. Videochatten fungerer meget godt, og deltageren behøver kun en computer eller en smartphone med en internetforbindelse.

Hvad er den nøjagtige internetadresse for videochatten?

Vi beder nytilkomne eller interesserede personer om at kontakte os via vores kontaktformular eller e-mail på stammtisch@bdsm-muenster.com. Vi vil så informere dig i god tid. Vi giver dig så besked i god tid.

Vigtig bemærkning: De virtuelle stamborde er kun vikariske stamborde! Vi vil fortsat foretrække rigtige offline-stammeborde og holde dem, når vi har mulighed for det. Så snart restauranterne har fået lov til at åbne deres lokaler igen, mødes vi igen på Mauritius. Her vil vi naturligvis sidde i tilstrækkelig afstand fra hinanden og overholde den gældende Corona Protection Ordinance. Hvis den lukker igen efter åbningen, vil vi igen gå over til den virtuelle stambordsversion.FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:04 | FAQ-ID: 40