juridisk meddelelse


juridisk meddelelse


Tidligere er det desværre ikke kun sket én gang, at der har boet personer hos os, som havde regelmæssig kontakt med anklagemyndigheden, politiet, domstolene osv. - og som derfor også kendte og kender forskellige fængsler godt indefra. Vi fandt dog først ud af dette efterfølgende eller meget sent - f.eks. gennem personlige samtaler eller offentlig rapportering.

BDSM Stammtisch Münster und Münsterland er bestemt ikke et kontaktpunkt for personer, der er eller har været aktivt eller tidligere kriminelt involveret i sager som mord, voldtægt, sex eller seksuelle handlinger med mindreårige osv.

Stammtisch-ledelsen tager hermed udtrykkeligt afstand fra disse personer.

Hvis et medlem eller en interesseret person giver Stammtisch-ledelsen kendskab til sådanne tilfælde, vil vi straks udelukke denne person fra Stammtisch!

Vi kontrollerer dog ikke på forhånd, om en interesseret part har en straffeattest. Det drejer sig ikke om hastighedsoverskridelser og/eller point i Flensborg.

Vi ved godt, at dette emne er følsomt og ikke særlig rart, ja, endog meget skræmmende (hvilke slags mennesker hænger rundt på scenen ...). Også vi har måttet og skal lære at håndtere det. Men - og det skal siges helt klart og tydeligt her - der er ikke plads til sådanne mennesker ved vores stamme- og stamme-bord, og vi har en meget klar holdning til dette emne. Der er nul-tolerance her - ingen hvis'er og men'er, og måske kan du gøre en undtagelse ... NEJ.

Meget vigtigt for nytilkomne og interesserede:

Dette bør dog ikke afholde nye interesserede personer fra at komme til stamgæsternes bord! Vi skal dog beskytte de andre stamgæsters borddeltagere og tilbyde dem et beskyttet rum. Vi behandler dette emne åbent og tilbyder alle et beskyttet rum.

Vi skal bare give klar information om det på forhånd - klar information, klar kommunikation.FAQ-Stand: Sa, 18 / 06 / 2022 / 08:27 | FAQ-ID: 45