Er I tilknyttet et fællesskab, eller har I en paraplyorganisation?


Er I tilknyttet et fællesskab, eller har I en paraplyorganisation?


Nej, for dette stammeforum er uafhængigt af ethvert community eller BDSM-scene-websted (bortset fra vores egen hjemmeside, selvfølgelig). Vi har hverken en paraplyorganisation eller er medlem af en klub. Vi regner os selv kun som en del af BDSM-scenen i Tyskland generelt.

Vi er et aktivt medlem af BDSM-netværket Münster og Münsterland. Dette netværk er bl.a. opstået gennem vores stamgæsters bordarbejde.

En stor undtagelse er BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). Siden august 2016 har vi været korporativt medlem af BVSM e.V. "som et stammebord" for at kunne netværke og udveksle med andre stammeborde i hele landet. Dette medlemskab er uden forpligtelser for de enkelte Stammtisch-deltagere! Ifølge den nuværende status (ultimo 2021) eksisterer BVSM e.V. sandsynligvis ikke længere, der er hverken et websted eller kan BVSM e.V. kontaktes via e-mail.

Selv om vi er til stede på forskellige BDSM-/Fetish-/Erotik-websteder og er repræsenteret der, underkaster vi os ikke nogen eksterne regler for, hvordan vi skal være som stambord, eller hvordan vi skal opføre os (nogle portaler har sådanne sprit-ideer osv.). Vi er 100 % uafhængige og vil fortsat være det.

Det er absolut ikke en forudsætning for os, at du skal være registreret på en ekstern BDSM/fetish/erotisk hjemmeside.FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 22:59 | FAQ-ID: 8