Miksi kanta-asiakkaiden pöydät järjestetään webbikameran välityksellä, kun te olette oikea kanta-asi


Miksi kanta-asiakkaiden pöydät järjestetään webbikameran välityksellä, kun te olette oikea kanta-asi


Stammtischin perustamisesta vuonna 2012 lähtien olemme sitoutuneet olemaan todellinen Stammtisch - emme virtuaalinen. Vuoden 2020 alkuun asti ei kuitenkaan ollut Corona-pandemiaa, eikä siihen asti ollut lukituksia, joihin liittyi ravintola-alan laitosten sulkeminen.

Corona pakottaa meidät miettimään hieman uudelleen.

Olemme huomanneet, että kanta-asiakkaamme haluavat nähdä toisiaan ja pitää yhteyttä Corona-pandemiasta huolimatta. Siksi olemme päättäneet väliaikaisesti vaihtaa oikean Stammtischin virtuaaliseen videoalustaan. Videokeskustelu toimii erittäin hyvin, ja osallistuja tarvitsee vain tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on internetyhteys.

Mikä on videokeskustelun tarkka Internet-osoite?

Pyydämme uusia tulokkaita tai kiinnostuneita ottamaan yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen stammtisch@bdsm-muenster.com. Ilmoitamme sitten hyvissä ajoin. Ilmoitamme siitä sinulle hyvissä ajoin.

Tärkeä huomautus: Virtuaaliset kanta-asiakaspöydät ovat vain korvaavia kanta-asiakaspöytiä! Pidämme jatkossakin mieluummin todellisia offline-vakiopöytiä ja pidämme niitä aina, kun meillä on siihen mahdollisuus. Heti kun ravintolat saavat jälleen avata tilansa, tapaamme jälleen paikan päällä Mauritiuksella. Täällä me tietenkin istumme riittävän etäällä toisistamme ja noudatamme tällä hetkellä voimassa olevaa Corona Protection Ordinance -asetusta. Jos se sulkeutuu uudelleen avajaisten jälkeen, siirrymme jälleen virtuaaliseen kantapöytäversioon.FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:04 | FAQ-ID: 40