oikeudellinen huomautus


oikeudellinen huomautus


Aiemmin on valitettavasti käynyt niin, että luonamme asui ihmisiä, joilla oli säännöllinen yhteys syyttäjänvirastoon, poliisiin, tuomioistuimiin ja niin edelleen - ja jotka myös tunsivat ja tietävät eri vankilat hyvin sisältäpäin. Saimme kuitenkin tietää tästä vasta jälkikäteen tai hyvin myöhään - esimerkiksi henkilökohtaisista keskusteluista tai julkisesta raportoinnista.

BDSM Stammtisch Münster und Münsterland ei missään nimessä ole yhteyspiste henkilöille, jotka ovat tai ovat olleet aktiivisesti tai aiemmin rikollisesti tekemisissä esimerkiksi murhien, raiskausten, alaikäisten kanssa harrastetun seksin tai seksuaalisten tekojen kanssa jne. kanssa.

Stammtischin johto ottaa täten nimenomaisesti etäisyyttä näihin henkilöihin.

Jos Stammtischin johto saa tällaiset tapaukset tietoonsa joltain jäseneltä tai asianosaiselta, suljemme kyseisen henkilön välittömästi Stammtischin ulkopuolelle!

Emme kuitenkaan tarkista etukäteen, onko kiinnostuneella henkilöllä rikosrekisteri. Tässä ei ole kyse ylinopeudesta ja/tai pisteistä Flensburgissa.

Tiedämme, että tämä aihe on arkaluonteinen eikä kovinkaan mukava, jopa hyvin pelottava (millaisia ihmisiä siellä pyörii ...). Meidänkin on pitänyt ja pitää oppia käsittelemään sitä. On kuitenkin sanottava aivan selvästi, että tällaisille ihmisille ei ole sijaa kanta-asiakkaidemme pöydässä, ja meillä on asiasta hyvin selkeä mielipide. Täällä on nollatoleranssi - ei jos ja mutta, ja ehkä voisitte tehdä poikkeuksen ... EI.

Erittäin tärkeää uusille tulokkaille ja kiinnostuneille osapuolille:

Tämä ei kuitenkaan saisi estää ketään uutta kiinnostunutta tulemasta kanta-asiakkaiden pöytään! Meidän on kuitenkin suojeltava muiden kanta-asiakkaiden pöydän osallistujia ja tarjottava heille suojattu tila. Käsittelemme tätä aihetta avoimesti ja tarjoamme kaikille suojatun tilan.

Meidän on vain tiedotettava asiasta selkeästi etukäteen - selkeää tietoa, selkeää viestintää.FAQ-Stand: Sa, 18 / 06 / 2022 / 08:27 | FAQ-ID: 45