Mikä on paras tapa päästä Stammtischiin autolla?


Mikä on paras tapa päästä Stammtischiin autolla?


Stammtisch Mauritius sijaitsee osoitteessa Warendorfer Straße 71 Münsterissä. Jos tulet autolla, ohjelmoi navigaattorisi tähän osoitteeseen. Jos Stammtisch tai tapahtuma järjestetään jossain muualla, käytä päivämäärän tiedot -sivulla ilmoitettua osoitetta.

Varaa noin 10-15 minuuttia pysäköintipaikan löytämiseen. Joko löydät parkkipaikan suoraan tien varrelta tai ajat sivukaduille.

Saapuminen / navigointi NUNAVin avulla

Jos haluat stressittömän matkan autolla, suosittelemme NUNAVin navigointia. Miksi?

Suurin osa navigointijärjestelmistä ohjaa käyttäjän yleensä lyhimmän tai nopeimman reitin määränpäähän, yleensä suurten tunnettujen pääteiden kautta. Jos suurin osa navigointijärjestelmistä valitsee nykyään nämä reitit, on helppo laskea, että nämä reitit ruuhkautuvat nopeasti ja että ruuhkien riski on näillä reiteillä erittäin suuri.

NUNAV käyttää reitin laskemiseen koko käytettävissä olevaa tieverkkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä ohjataan teillä, joilla ruuhkautumismahdollisuudet ovat tällä hetkellä hyvin vähäiset. Pääsääntöisesti näin pääset perille nopeammin ja stressittömämmin. NUNAV:lle ei ole olemassa nopeinta tai lyhintä reittiä, vaan ainoastaan yksi optimaalinen reitti. NUNAV tarkistaa 15 sekunnin välein, onko laskettu reitti edelleen ihanteellinen, ja laskee tarvittaessa reitin määränpäähän uudelleen nykyisestä sijainnista.

Mikään navigointijärjestelmä ei tietenkään ole 100-prosenttisen täydellinen. Jos reitin varrella oleva tie suljetaan lyhyellä varoitusajalla (esim. onnettomuus, rakennustyömaa, tapahtuma, esteet tiellä jne.), tämä voidaan helposti ja kätevästi syöttää NUNAViin ja ilmoittaa. NUNAV-palveluntarjoajan Graphmasters GmbH:n tekemän lyhyen manuaalisen tarkistuksen jälkeen viesti otetaan huomioon kaikkien NUNAV-käyttäjien osalta reitin laskennassa. Mitä useammat alueen käyttäjät käyttävät NUNAVia, sitä tarkempi ja parempi reitin laskenta on.

NUNAV on saatavilla ilmaiseksi (ilman mainoksia) Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin, ja se on saatavilla henkilöautoihin, linja-autoihin, kuorma-autoihin ja kuriiripalveluihin. NUNAVia kehitetään aktiivisesti edelleen, ja sillä on monia muita ominaisuuksia (esim. pysäköintipaikkojen näyttö kohteessa, huoltoasemien tai sähkölatausasemien näyttö jne.), jotka tekevät siitä ainutlaatuisen navigointiohjelmiston ja tekevät siitä ainutlaatuisen myös tulevaisuudessa.

NUNAV-navigointisovelluksessa voit skannata QR-koodin (painike hakukentän oikealla puolella). Tämä QR-koodi sisältää koko määränpään osoitteen, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään. Jos vierailet tällä sivulla esimerkiksi älypuhelimella ja olet jo asentanut NUNAVin, napsauta QR-koodin alla olevaa NUNAV-tekstilinkkiä siirtääksesi kaikki kohdetiedot suoraan NUNAViin. Se ei voisi olla helpompaa!

www.nunav.net
Nunav-sovellus Androidille
Nunav-sovellus iOS:lle

FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:07 | FAQ-ID: 58