Miért szervezik a törzsasztalokat webkamera-chaten keresztül, amikor igazi törzsasztalok vagytok?


Miért szervezik a törzsasztalokat webkamera-chaten keresztül, amikor igazi törzsasztalok vagytok?


A Stammtisch 2012-es megalapítása óta elkötelezettek vagyunk amellett, hogy valódi Stammtischként működjünk, nem pedig virtuálisan. 2020 elejéig azonban nem volt Corona-járvány, és addig nem volt lezárás a vendéglátóhelyek bezárásával.

A Corona arra kényszerít minket, hogy egy kicsit átgondoljuk a dolgokat.

Észrevettük, hogy törzsvendégeink a Corona-járvány ellenére is látni akarják egymást, és tartani akarják a kapcsolatot. Ezért úgy döntöttünk, hogy a valódi Stammtischet átmenetileg virtuális videóplatformra cseréljük. A videochat nagyon jól működik, a résztvevőnek csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy okostelefonra van szüksége.

Mi a videócsevegés pontos internetcíme?

Kérjük az újonnan érkezőket vagy érdeklődőket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapunkon vagy a stammtisch@bdsm-muenster.com e-mail címen. Ezt követően időben tájékoztatjuk Önöket. Ezt követően időben tájékoztatni fogjuk Önt.

Fontos megjegyzés: A virtuális törzsasztalok csak helyettesítő törzsasztalok! Továbbra is előnyben részesítjük a valódi offline törzsasztalokat, és amikor csak lehetőségünk van rá, megtartjuk őket. Amint az éttermek újra kinyithatnak, a Mauritiuson újra találkozunk a helyszínen. Itt természetesen kellő távolságban fogunk ülni egymástól, és betartjuk a jelenleg érvényes Korona-védelmi rendeletet. Ha a nyitás után ismét bezár, akkor ismét átállunk a virtuális törzsasztalos változatra.FAQ-Stand: szo, 18 / 06 / 2022 / 08:03 | FAQ-ID: 40