jogi figyelmeztetés


jogi figyelmeztetés


A múltban sajnos nem csak egyszer fordult elő, hogy olyan emberek maradtak nálunk, akik rendszeres kapcsolatban álltak az ügyészséggel, rendőrséggel, bíróságokkal stb. - és ennek megfelelően a különböző börtönöket is jól ismerték és ismerik belülről. Erről azonban csak utólag vagy nagyon későn - például személyes beszélgetések vagy nyilvános beszámolók révén - szereztünk tudomást.

A BDSM Stammtisch Münster und Münsterland semmiképpen sem kapcsolattartó pont olyan személyek számára, akik aktívan vagy a múltban bűnözői tevékenységet folytatnak vagy folytattak, például gyilkosság, nemi erőszak, kiskorúakkal való szexuális vagy szexuális cselekmények stb. esetén.

A Stammtisch vezetősége ezúton kifejezetten elhatárolódik ezektől az emberektől.

Amennyiben ilyen esetek valamely tagtól vagy érdeklődőtől a Stammtisch vezetősége tudomására jutnak, az illetőt azonnal kizárjuk a Stammtischből!

Előzetesen azonban nem ellenőrizzük, hogy az érdekelt fél büntetett előéletű-e. Ez nem a gyorshajtásról és/vagy a flensburgi pontokról szól.

Tudjuk, hogy ez a téma kényes és nem túl szép, sőt nagyon ijesztő (milyen emberek lógnak a színen...). Nekünk is meg kellett és meg kell tanulnunk, hogyan kell ezt kezelni. Azonban - és ezt itt világosan ki kell mondani: az ilyen embereknek nincs helyük a törzsasztalunknál, és ebben a témában nagyon határozott véleményünk van. Itt zéró tolerancia van - nincs ha és de, és talán te kivételt tehetnél ... NEM.

Nagyon fontos az újonnan érkezők és az érdeklődők számára:

Ez azonban nem akadályozhat meg egyetlen új érdeklődőt sem abban, hogy eljöjjön a törzsasztalhoz! Ugyanakkor meg kell védenünk a többi törzsvendég asztalos résztvevőit, és védett helyet kell biztosítanunk számukra. Nyíltan foglalkozunk ezzel a témával, és mindenkinek védett teret biztosítunk.

Csak előre világos tájékoztatást kell adnunk róla - világos tájékoztatást, világos kommunikációt.FAQ-Stand: szo, 18 / 06 / 2022 / 08:27 | FAQ-ID: 45