Tartozik valamely közösséghez, vagy van egy ernyőszervezetük?


Tartozik valamely közösséghez, vagy van egy ernyőszervezetük?


Nem, mert ez a törzsasztal független bármely közösségtől vagy BDSM-színtér honlapjától (kivéve persze a saját honlapunkat). Nincs ernyőszervezetünk, és nem is tartozunk klubhoz. Mi csak általában a németországi BDSM szcéna részének tekintjük magunkat.

Aktív tagjai vagyunk a münsteri és münsterlandi BDSM hálózatnak. Ez a hálózat többek között törzsvendégeink asztali munkája révén jött létre.

Nagy kivétel a BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). 2016 augusztusa óta a BVSM e.V. "törzsasztalként" a BVSM e.V. vállalati tagja vagyunk, hogy országszerte hálózatot építsünk és cseréljünk más törzsasztalokkal. Ez a tagság nem jár kötelezettségekkel az egyes Stammtisch-résztvevők számára! A jelenlegi állapot szerint (2021 vége) a BVSM e.V. valószínűleg már nem létezik, nincs honlapja, és a BVSM e.V. e-mailben sem érhető el.

Annak ellenére, hogy jelen vagyunk különböző BDSM-/Fetish-/Erotikus weboldalakon, és ott képviselve vagyunk, nem vetjük alá magunkat semmilyen külső szabályozásnak, hogy milyen törzsasztalnak kell lennünk, vagy hogyan kell viselkednünk (egyes portálokon vannak ilyen szeszesitalos elképzelések stb.). 100%-ban függetlenek vagyunk és maradunk.

Számunkra egyáltalán nem előfeltétel, hogy regisztrálva legyél egy külső BDSM/fetish/erotikus weboldalon.FAQ-Stand: p, 17 / 06 / 2022 / 13:37 | FAQ-ID: 8