Είστε σύλλογος ή πρέπει να πληρώσω συνδρομή μέλους; Η συμμετοχή στο Stammtisch κοστίζει κάτι;


Είστε σύλλογος ή πρέπει να πληρώσω συνδρομή μέλους; Η συμμετοχή στο Stammtisch κοστίζει κάτι;


Δεν είμαστε ένωση - και δεν θέλουμε να γίνουμε.

Η συμμετοχή στο Τραπέζι των τακτικών πελατών είναι και παραμένει δωρεάν! Κανείς δεν χρειάζεται να συνεισφέρει οικονομικά, δεν θα υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές μελών ή άλλες υποχρεωτικές πληρωμές!

Ωστόσο, δεν μπορεί να αναμένεται ότι η ηγεσία του Τραπέζι των τακτικών πελατών θα χρηματοδοτεί μόνη της τις δαπάνες που αποφασίστηκαν από κοινού. Τέτοιου είδους έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν όλους τους συμμετέχοντες στο Τραπέζι των τακτικών πελατών. Για το λόγο αυτό, υπάρχει κουτί για δωρεές. Η συμμετοχή θα ήταν ωραία - αλλά είναι εθελοντική.

Τα κοινά έξοδα μπορεί να είναι π.χ. έξοδα διαφήμισης ή μικρά δώρα. Η απόφαση για τις δαπάνες αυτές θα λαμβάνεται σε κάθε περίπτωση δημοκρατικά. Έχετε κόστος μόνο αν παραγγείλετε κάτι να πιείτε ή να φάτε. Το κόστος αυτό βαρύνει όλους. Δεν υπάρχει ούτε υποχρέωση κατανάλωσης ούτε ελάχιστη κατανάλωση εκ μέρους του φορέα εκμετάλλευσης του χώρου.

Η διαφάνεια είναι επίσης πολύ σημαντική για εμάς εδώ. Το βιβλίο ταμείου του ταμείου του Τραπέζι των τακτικών πελατών σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου στο τακτικό ενημερωτικό e-mail.

Ειδική περίπτωση: δείπνο στο τέλος της χρονιάς:

Μια φορά το χρόνο διοργανώνουμε το δείπνο μας στο τέλος του έτους- αυτό λαμβάνει χώρα την τελευταία ημερομηνία του Τραπέζι των τακτικών πελατών πριν από τα Χριστούγεννα. Προκειμένου ο μάγειρας και η κουζίνα να μπορούν να κάνουν σταθερά σχέδια, αναμένουμε μια δεσμευτική εγγραφή. Μαζί με αυτή την εγγραφή, θα πρέπει να καταβληθεί ένα προκαθορισμένο ποσό, περίπου 20 ευρώ. Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε κάθε εγγεγραμμένο συμμετέχοντα που θα είναι παρών τη βραδιά. Εάν ένας συμμετέχων δεν εμφανιστεί παρά τη δεσμευτική εγγραφή, θα συζητήσουμε με την κουζίνα σε σύντομο χρονικό διάστημα εάν έχουν προκύψει έξοδα ή όχι. Εάν προκύψουν έξοδα για το μη εμφανιζόμενο μέλος, αυτά θα καλυφθούν από την προκαταβολή- δεν είναι δυνατή η πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Έπρεπε να εισαγάγουμε αυτόν τον κανονισμό επειδή στο παρελθόν, παρά τη δεσμευτική εγγραφή, ορισμένοι συμμετέχοντες δεν εμφανίστηκαν σε αυτή τη βραδιά - αλλά δημιουργήθηκαν έξοδα εδώ.FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:50 Uhr