νομική ειδοποίηση


νομική ειδοποίηση


Στο παρελθόν, δυστυχώς, συνέβη όχι μόνο μία φορά να μείνουν μαζί μας άνθρωποι που είχαν τακτικές επαφές με την εισαγγελία, την αστυνομία, τα δικαστήρια κ.λπ. - και κατά συνέπεια γνώριζαν και γνωρίζουν καλά διάφορες φυλακές εκ των έσω. Ωστόσο, το μάθαμε αυτό μόνο εκ των υστέρων ή πολύ αργά - π.χ. από προσωπικές συζητήσεις ή δημόσιες αναφορές.

Το BDSM Τραπέζι των τακτικών πελατών Münster und Münsterland δεν είναι σίγουρα ένα σημείο επαφής για άτομα που είναι ή ήταν ενεργά ή στο παρελθόν εγκληματικά εμπλεκόμενα σε υποθέσεις όπως φόνος, βιασμός, σεξ ή σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους κ.λπ.

Η ηγεσία του Τραπέζι των τακτικών πελατών παίρνει ρητά αποστάσεις από αυτούς τους ανθρώπους.

Εάν τέτοιες περιπτώσεις γίνουν γνωστές στην ηγεσία του Τραπέζι των τακτικών πελατών από κάποιο μέλος ή ενδιαφερόμενο, θα αποκλείσουμε αμέσως το άτομο αυτό από το Τραπέζι των τακτικών πελατών!

Ωστόσο, δεν ελέγχουμε εκ των προτέρων αν ένας ενδιαφερόμενος έχει ποινικό μητρώο. Αυτό δεν αφορά την υπερβολική ταχύτητα και/ή τους βαθμούς στο Φλένσμπουργκ.

Ξέρουμε ότι αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο και όχι πολύ ωραίο, ακόμη και πολύ τρομακτικό (τι είδους άνθρωποι κυκλοφορούν στη σκηνή...). Κι εμείς, επίσης, έπρεπε και πρέπει να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο - και αυτό πρέπει να ειπωθεί με σαφήνεια εδώ: δεν υπάρχει θέση για τέτοιους ανθρώπους στο τραπέζι των τακτικών μας πελατών και έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη άποψη για το θέμα αυτό. Υπάρχει μηδενική ανοχή εδώ - χωρίς αν και αλλά και ίσως θα μπορούσατε να κάνετε μια εξαίρεση ... ΟΧΙ.

Πολύ σημαντικό για τους νεοεισερχόμενους και τους ενδιαφερόμενους:

Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να εμποδίσει κάθε νέο ενδιαφερόμενο να έρθει στο τραπέζι των τακτικών πελατών! Ωστόσο, πρέπει να προστατεύσουμε τους συμμετέχοντες στα τραπέζια των άλλων τακτικών πελατών και να τους προσφέρουμε έναν προστατευμένο χώρο. Αντιμετωπίζουμε ανοιχτά αυτό το θέμα και προσφέρουμε σε όλους έναν προστατευμένο χώρο.

Απλώς πρέπει να δώσουμε σαφείς πληροφορίες γι' αυτό εκ των προτέρων - σαφείς πληροφορίες, σαφής επικοινωνία.FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:55 Uhr