Γιατί τα τραπέζια των θαμώνων οργανώνονται μέσω συνομιλίας μέσω κάμερας, ενώ εσείς είστε ένα πραγματ


Γιατί τα τραπέζια των θαμώνων οργανώνονται μέσω συνομιλίας μέσω κάμερας, ενώ εσείς είστε ένα πραγματ


Από την ίδρυση του Τραπέζι των τακτικών πελατών το 2012, έχουμε δεσμευτεί να είμαστε ένα πραγματικό Τραπέζι των τακτικών πελατών - όχι ένα εικονικό. Μέχρι τις αρχές του 2020, ωστόσο, δεν υπήρχε πανδημία Corona και μέχρι τότε δεν υπήρχαν λουκέτα με κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης.

Η Corona μας αναγκάζει να το ξανασκεφτούμε λίγο εδώ.

Έχουμε παρατηρήσει ότι οι θαμώνες μας θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και να διατηρούν επαφή παρά την πανδημία της Κορόνας. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε προσωρινά το πραγματικό Τραπέζι των τακτικών πελατών σε μια εικονική πλατφόρμα βίντεο. Η βιντεοσυνομιλία λειτουργεί πολύ καλά, ο συμμετέχων χρειάζεται μόνο έναν υπολογιστή ή ένα smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ποια είναι η ακριβής διεύθυνση διαδικτύου για τη συνομιλία μέσω βίντεο;

Ζητάμε από τους νεοεισερχόμενους ή τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση stammtisch@bdsm-muenster.com. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Σημαντική σημείωση: Τα εικονικά τραπέζια τακτικών πελατών είναι μόνο υποκατάστατα τραπέζια τακτικών πελατών! Θα συνεχίσουμε να προτιμούμε τα πραγματικά offline τραπέζια τακτικών πελατών και να τα κρατάμε όποτε έχουμε την ευκαιρία. Μόλις επιτραπεί στα εστιατόρια να ανοίξουν και πάλι τις εγκαταστάσεις τους, θα συναντηθούμε και πάλι στο Μαυρίκιο. Εδώ, βέβαια, θα καθόμαστε σε επαρκή απόσταση ο ένας από τον άλλο και θα τηρούμε το ισχύον σήμερα διάταγμα προστασίας της Κορώνας. Αν κλείσει ξανά μετά τα εγκαίνια, θα στραφούμε και πάλι στην εικονική εκδοχή του τραπεζιού των τακτικών πελατών.FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:54 Uhr