Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από εμένα και πώς χρησιμοποιούνται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία


Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από εμένα και πώς χρησιμοποιούνται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία


Αποθηκεύουμε τις ακόλουθες πληροφορίες στη διαχείριση των μελών του τραπεζιού των τακτικών πελατών μας.

Θεωρούμε ότι το πραγματικό σας όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι υποχρεωτικά. Σκόπιμα δεν καταγράφουμε ψευδώνυμα ή ψευδώνυμα.

Εάν έχετε καθορίσει, περαιτέρω κύρια δεδομένα, όπως το τηλέφωνο, η τοποθεσία, το έτος γέννησής σας ή η κατάσταση της σχέσης σας. Επίσης, αν αναφέρεται, τις κλίσεις σας ή την εμπειρία σας στο BDSM. Αυτά τα στοιχεία είναι εθελοντικά στοιχεία που μας δώσατε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που παρέχετε όταν επισκέπτεστε ένα τραπέζι θαμώνων μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν εδώ.

Για τις στατιστικές μας σχετικά με την ηλικία και την τοποθεσία, θα ήταν καλό να μας δώσετε πληροφορίες όπως το έτος γέννησης και τον τόπο διαμονής ή την περιοχή σας.

Καταγράφουμε επίσης στατιστικά δεδομένα, όπως η ημερομηνία που επικοινωνήσατε μαζί μας, πότε επισκεφτήκατε για πρώτη φορά το τραπέζι των τακτικών πελατών μας, πόσο διαρκεί η περίοδος παρατήρησής σας (αυτή η τιμή είναι δυναμική) και πότε επισκεφτήκατε πραγματικά το τραπέζι των τακτικών πελατών. Οι πραγματικές επισκέψεις στο τραπέζι των τακτικών πελατών καταγράφονται για το τρέχον έτος και για δύο έτη αναδρομικά.

Επιπλέον, σημειώνουμε αν είστε εγγεγραμμένος στο ενημερωτικό μας δελτίο, αν συμμετέχετε στην ομάδα WhatsApp, αν έχετε επισημανθεί για την ομάδα αυτή και αν αναζητάτε κάποιο θέμα.

Καταγράφουμε επίσης αν έχετε εγγραφεί για μια ειδική εκδήλωση.

Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή στη σύνδεση χρήστη σας, την οποία έχουμε δημιουργήσει ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Θα σας στείλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα πρόσβασης όταν επικοινωνήσετε μαζί μας για πρώτη φορά.FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:53 Uhr