Έχω ασυνήθιστες κλίσεις ή ενδυματολογικές προτιμήσεις ...


Έχω ασυνήθιστες κλίσεις ή ενδυματολογικές προτιμήσεις ...


Τρανσέξουαλ & φετιχιστές ρούχων:

  • Μπορείτε φυσικά να συμμετάσχετε στο Τραπέζι των τακτικών πελατών - όπως όλοι οι άλλοι. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι εδώ είστε αισθητά λιγότεροι.
  • Παρακαλείστε να εξετάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα "Στολή". Τα πρόστυχα ή απολύτως ατημέλητα ρούχα δεν επιτρέπονται εδώ - δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα με τον υπεύθυνο του χώρου.
  • Αν δεν είστε σίγουροι, παρακαλείστε να έρθετε χωρίς ρούχα, δηλαδή με καθημερινά ρούχα χωρίς τα "φετίχ ρούχα" σας.
  • Εάν (βιολογικά άνδρας) θέλετε να εμφανιστείτε με γυναικεία ρούχα και δεν είστε σίγουροι αν το ντύσιμό σας είναι κατάλληλο, παρακαλείστε να στείλετε φωτογραφίες σας με το ντύσιμό σας στη διεύθυνση του Τραπέζι των τακτικών πελατών λίγες ημέρες νωρίτερα. Γιατί όλα αυτά; Θέλουμε να γλιτώσουμε εσάς και εμάς από ακατάλληλες στιγμές στην τοποθεσία μας και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα με τον υπεύθυνο της τοποθεσίας.


Ωστόσο, μη φοβάστε:

Γράφουμε τις λέξεις ανεκτικότητα και αποδοχή πολύ μεγάλα γράμματα και το ζούμε αυτό και στο τραπέζι των θαμώνων. Κανείς δεν θα αντιμετωπίζεται με καχυποψία ή αρνητικά μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετικό τρόπο ζωής ή ιδιαίτερες προτιμήσεις στην ένδυση. Περιμένουμε μια κανονική εμφάνιση εδώ.

"Κάθε Jeck είναι διαφορετικός".
... και αυτό είναι που κάνει το Τραπέζι των τακτικών πελατών μας τόσο ξεχωριστό!

Άτομα με ασυνήθιστες φαντασιώσεις, κλίσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις:

Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στο Τραπέζι των τακτικών πελατών.

Εξαιρούνται, ωστόσο, οι άνθρωποι που ...
  • ασκούν πλήρως το ποινικό δίκαιο (π.χ. εμπορία ανθρώπων).
  • Το BDSM μας είναι (μετα)συναινετικό και αποκλείει ρητά τα ποινικά θέματα. Διατηρούμε το δικαίωμα να εκδώσουμε αποκλεισμό στο πλαίσιο αυτό, εάν είναι απαραίτητο.
  • Μπορούμε να αποκλείσουμε ένα τραπέζι τακτικών συμμετεχόντων εάν γίνει γνωστό ότι κάποιος συμμετέχων έχει ήδη καταδικαστεί για ποινικές (σοβαρές) υποθέσεις. Αυτός ο αποκλεισμός θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί από την ηγεσία του Τραπέζι των τακτικών πελατών.
FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:51 Uhr