Bent u aangesloten bij een gemeenschap of heeft u een overkoepelende organisatie?


Bent u aangesloten bij een gemeenschap of heeft u een overkoepelende organisatie?


Nee, want deze stamtafel staat los van enige website van een gemeenschap of BDSM-scene (behalve van onze eigen homepage, natuurlijk). Wij hebben geen overkoepelende organisatie en wij behoren ook niet tot een club. Wij rekenen onszelf alleen tot de BDSM scene in Duitsland in het algemeen.

Wij zijn een actief lid van het BDSM-netwerk Münster en Münsterland. Dit netwerk is onder andere ontstaan door het tafelwerk van onze stamgasten.

Een grote uitzondering is de BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). Sinds augustus 2016 zijn wij "als stamtafel" bedrijfslid van BVSM e.V. om landelijk te kunnen netwerken en uitwisselen met andere stamtafels. Dit lidmaatschap heeft geen verplichtingen voor individuele stamtafel deelnemers! Volgens de huidige stand van zaken (eind 2021) bestaat de BVSM e.V. waarschijnlijk niet meer, is er geen website en is de BVSM e.V. ook niet per e-mail bereikbaar.

Ook al zijn wij aanwezig op diverse BDSM-/Fetisj-/Erotiek-websites en zijn wij daar vertegenwoordigd, wij onderwerpen ons niet aan enige regelgeving van buitenaf over hoe wij als stamtafel moeten zijn of hoe wij ons moeten gedragen (sommige portals hebben dergelijke drankideeën etc.). Wij zijn 100% onafhankelijk en blijven dat ook.

Het is voor ons absoluut geen voorwaarde dat je geregistreerd moet zijn op een externe BDSM/fetish/erotische website.FAQ-Stand: di, 24.01.2023 / 19:50 Uhr