Waarom worden stamtafels georganiseerd via webcam chat als je een echte stamtafel bent?


Waarom worden stamtafels georganiseerd via webcam chat als je een echte stamtafel bent?


Sinds de oprichting van de stamtafel in 2012 hebben wij ons ertoe verbonden een echte stamtafel te zijn - geen virtuele. Tot begin 2020 was er echter geen Corona-pandemie en tot dan waren er geen lockdowns met sluiting van horecagelegenheden.

Corona dwingt ons om een beetje na te denken hier.

We hebben gemerkt dat onze vaste klanten elkaar willen zien en contact willen houden, ondanks de Corona-pandemie. Daarom hebben wij besloten de echte stamtafel tijdelijk om te schakelen naar een virtueel videoplatform. De videochat werkt heel goed, de deelnemer heeft alleen een computer of een smartphone met internetverbinding nodig.

Wat is het exacte internetadres voor de videochat?

Wij verzoeken nieuwkomers of belangstellenden contact met ons op te nemen via ons contactformulier of e-mail op stammtisch@bdsm-muenster.com. Wij zullen u dan tijdig op de hoogte brengen. Wij zullen u dan tijdig op de hoogte brengen.

Belangrijke opmerking: De virtuele stamtafels zijn alleen vervangende stamtafels! Wij zullen de voorkeur blijven geven aan echte offline stamtafels en deze houden wanneer wij daartoe de gelegenheid hebben. Zodra de restaurants hun deuren weer mogen openen, zullen wij elkaar weer ter plaatse ontmoeten op het Mauritius. Hier zullen wij uiteraard op voldoende afstand van elkaar zitten en ons houden aan de thans geldende Corona-beschermingsverordening. Als het na de opening weer sluit, gaan we weer over op de versie met de virtuele stamtafel.FAQ-Stand: di, 24.01.2023 / 19:54 Uhr