Ik heb ongewone neigingen of outfit voorkeuren ...


Ik heb ongewone neigingen of outfit voorkeuren ...


Transgenders en kleding fetisjisten:

  • U mag natuurlijk aan de stamtafel deelnemen, net als iedereen. Bedenk wel dat je hier duidelijk in de minderheid bent.
  • Kijk goed naar de vragen over het onderwerp "Outfit". Sletterige of absoluut slordige outfits zijn hier uit den boze - we willen geen problemen krijgen met de zaalexploitant.
  • Als je niet zeker bent, kom dan alsjeblieft ongestyled, d.w.z. in alledaagse kleren zonder je "fetisj kleren".
  • Als u (biologisch gezien man) in vrouwenkleding wilt verschijnen en niet zeker weet of uw outfit geschikt is, stuur dan enkele dagen van tevoren foto's van uzelf in uw outfit naar de leiding van de stamtafel. Waarom dit allemaal? Wij willen u en ons ongepaste momenten op onze locatie besparen en willen geen problemen krijgen met de locatiemanager.


Maar wees niet bang:

Wij schrijven de woorden verdraagzaamheid en aanvaarding heel groot en leven dit ook uit aan de stamtafel. Niemand zal met argwaan of afwijzend worden bekeken alleen omdat hij/zij een andere levenswijze of speciale kledingvoorkeuren heeft. We verwachten een normale verschijning hier.

"Elk Jeck is gewoon anders."
... en dat is wat onze stamtafel zo speciaal maakt!

Mensen met ongewone fantasie├źn, neigingen, seksuele voorkeuren:

U bent van harte welkom aan de stamtafel.

Uitgesloten zijn echter mensen die...
  • het strafrecht volledig beoefenen (bv. mensenhandel).
  • Onze BDSM is (meta)consensueel en sluit criminele zaken expliciet uit. Wij behouden ons het recht voor om in dit verband zo nodig een uitsluiting uit te vaardigen.
  • Wij kunnen een stamtafel uitsluiten als bekend wordt dat een deelnemer reeds veroordeeld is voor strafrechtelijke (ernstige) zaken. Over deze uitsluiting zal binnen de leiding van de stamtafel worden gediscussieerd en een besluit worden genomen.
FAQ-Stand: di, 24.01.2023 / 19:51 Uhr