Sunteți o asociație sau trebuie să plătesc taxe de membru? Participarea la Stammtisch costă ceva?


Sunteți o asociație sau trebuie să plătesc taxe de membru? Participarea la Stammtisch costă ceva?


Nu suntem o asociație - și nici nu dorim să devenim una.

Participarea la Stammtisch este și rămâne gratuită! Nimeni nu trebuie să contribuie financiar, nu vor exista cotizații lunare sau alte plăți obligatorii!

Cu toate acestea, nu se poate aștepta ca conducerea Stammtisch să finanțeze singură cheltuielile stabilite în comun. Aceste tipuri de cheltuieli trebuie suportate de toți participanții la Stammtisch. Din acest motiv, este disponibilă o cutie de donații. Participarea ar fi binevenită - dar este voluntară.

Cheltuielile comune pot fi, de exemplu, costuri de publicitate sau mici cadouri. În orice caz, decizia privind aceste cheltuieli va fi luată în mod democratic. Veți suporta costuri doar dacă comandați ceva de băut sau de mâncat. Aceste costuri sunt suportate de toată lumea. Nu există nici o obligație de a mânca, nici un consum minim din partea operatorului localului.

Transparența este, de asemenea, foarte importantă pentru noi aici. Un registru de casă privind veniturile și cheltuielile de la Stammtisch poate fi descărcat prin intermediul unui link corespunzător din e-mailul de informare periodic.

Caz special: cina de sfârșit de an:

O dată pe an organizăm cina de sfârșit de an; aceasta are loc la ultima dată Stammtisch înainte de Crăciun. Pentru ca bucătarul și bucătăria să poată face planuri fixe, ne așteptăm la o înregistrare obligatorie. Odată cu această înregistrare, se va plăti o sumă prestabilită, aproximativ 20 de euro. Această sumă va fi plătită fiecărui participant înregistrat care este prezent în seara respectivă. În cazul în care un participant nu se prezintă în ciuda unei înregistrări obligatorii, vom discuta cu bucătăria în scurt timp dacă au fost sau nu suportate costuri. În cazul în care apar costuri pentru membrul care nu se prezintă, acestea vor fi acoperite din plata în avans; în acest caz, nu este posibilă o rambursare integrală.

Am fost nevoiți să introducem acest regulament deoarece în trecut, în ciuda înregistrării obligatorii, unii participanți nu s-au prezentat în această seară - dar s-au înregistrat costuri aici.FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:50 Uhr