Sunteți afiliat la o comunitate sau aveți o organizație umbrelă?


Sunteți afiliat la o comunitate sau aveți o organizație umbrelă?


Nu, pentru că această masă a clienților obișnuiți este independentă de orice comunitate sau site web de BDSM (cu excepția propriei noastre pagini de internet, desigur). Nu avem o organizație umbrelă și nici nu aparținem unui club. Noi ne considerăm doar o parte a scenei BDSM din Germania în general.

Suntem un membru activ al rețelei BDSM Münster și Münsterland. Această rețea a luat ființă, printre altele, prin munca de masă a celor care se ocupă cu regularitate de acest lucru.

O mare excepție este BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). Din august 2016, suntem membru corporativ al BVSM e.V. "ca masă de clienți obișnuiți" pentru a crea o rețea și a face schimb cu alte mese de clienți obișnuiți din întreaga țară. Această calitate de membru nu are obligații pentru participanții individuali la Stammtisch! Conform statutului actual (sfârșitul anului 2021), BVSM e.V. probabil că nu mai există, nu există un site web și nici nu poate fi contactată prin e-mail.

Chiar dacă suntem prezenți pe diverse site-uri BDSM-/Fetish-/Erotic și suntem reprezentați acolo, nu ne supunem niciunei reglementări externe cu privire la modul în care ar trebui să fim ca masă de regularitate sau cum ar trebui să ne comportăm (unele portaluri au astfel de idei alcoolice etc.). Suntem 100% independenți și rămânem astfel.

Nu este absolut deloc o condiție prealabilă pentru noi ca tu să fii înregistrat pe un site extern de BDSM/fetish/erotic.FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:50 Uhr