aviz legal


aviz legal


În trecut, din păcate, s-a întâmplat nu doar o dată să stea la noi persoane care aveau contacte regulate cu procuratura, poliția, instanțele etc. - și care, prin urmare, cunoșteau și cunosc bine din interior diverse închisori. Cu toate acestea, nu am aflat despre acest lucru decât ulterior sau foarte târziu - de exemplu, prin conversații personale sau rapoarte publice.

BDSM Stammtisch Münster und Münsterland nu este în niciun caz un punct de contact pentru persoanele care sunt sau au fost implicate activ sau în trecut în cazuri de crimă, viol, sex sau acte sexuale cu minori, etc..

Conducerea Stammtisch se distanțează în mod expres de aceste persoane.

În cazul în care astfel de cazuri vor fi aduse la cunoștința conducerii Stammtisch de către un membru sau o parte interesată, vom exclude imediat persoana respectivă din Stammtisch!

Cu toate acestea, nu verificăm în prealabil dacă o parte interesată are cazier judiciar. Nu este vorba despre depășirea vitezei și/sau puncte în Flensburg.

Știm, acest subiect este delicat și nu foarte plăcut, chiar foarte înspăimântător (ce fel de oameni se învârt în jurul scenei...). Și noi am fost și suntem nevoiți să învățăm cum să ne descurcăm. Cu toate acestea - și acest lucru trebuie spus foarte clar aici: nu este loc pentru astfel de persoane la masa noastră de clienți obișnuiți și avem o opinie foarte clară pe această temă. Există toleranță zero aici - fără "dacă" și "dar" și poate că ați putea face o excepție... NU.

Foarte important pentru noii veniți și pentru cei interesați:

Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să împiedice nicio persoană interesată să vină la masa celor obișnuiți! Cu toate acestea, trebuie să protejăm participanții la mesele celorlalți obișnuiți și să le oferim un spațiu protejat. Abordăm deschis acest subiect și oferim tuturor un spațiu protejat.

Trebuie doar să dăm informații clare în prealabil - informații clare, comunicare clară.FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:55 Uhr