Cât de sigure sunt datele cu caracter personal ale participanților la masa obișnuită și ale părților


Cât de sigure sunt datele cu caracter personal ale participanților la masa obișnuită și ale părților


Astăzi, datele de utilizator și parolele fac parte din internet la fel de mult ca Wikipedia, Google sau Facebook.

Oferim fiecărei părți interesate sau vizitatori obișnuiți ai mesei accesul propriu la informațiile despre utilizator, adică un mic portal unde pot fi vizualizate datele lor personale. Aceste date nu sunt disponibile decât pentru conducerea mesei obișnuite și pentru persoana în cauză.

Explicăm acest lucru în mod transparent aici. Pentru conectare se utilizează un nume de utilizator și o parolă.

Numele de utilizator este format din prenumele persoanei, un număr aleatoriu din cinci cifre și un caracter special. Acest lucru asigură faptul că numele de utilizator este unic în sistemul nostru.

Parola este formată din 15 caractere: Litere majuscule și minuscule, numere și caractere speciale. Parolele sunt în mod deliberat aleatorii și nu sunt folosite în altă parte. Parolele nu sunt stocate sub formă de text simplu, ci sub formă de hash de parolă folosind algoritmul PASSWORD_BCRYPT. PASSWORD_BCRYPT este utilizat pentru a crea noi hașuri de parole folosind algoritmul CRYPT_BLOWFISH. Am setat aici opțiunea de cost 15 pentru a calcula hash-ul parolei. Din hașurile de parole din baza de date, nu putem nici citi parola originală, nici să o calculăm înapoi în vreun fel. Singura șansă rămasă este de a realoca parola.

Accesul la informațiile despre utilizator este activat numai după ce numele de utilizator și parola au fost introduse corect.

Un modul cookie de sesiune este creat pentru conectarea la Userinfo. De îndată ce părăsiți Userinfo sau închideți fereastra browserului, acest modul cookie este șters și trebuie să introduceți din nou datele de acces.

Parolele sigure pot fi create cu ajutorul PassGenerator.de.

PassGenerator.de

FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:56 Uhr