De ce sunt mesele obișnuiților organizate prin intermediul chat-ului prin webcam, când tu ești o mas


De ce sunt mesele obișnuiților organizate prin intermediul chat-ului prin webcam, când tu ești o mas


De la înființarea Stammtisch în 2012, ne-am angajat să fim un Stammtisch real - nu unul virtual. Până la începutul anului 2020, însă, nu a existat o pandemie de Corona și până atunci nu au existat blocaje cu închiderea unităților de alimentație publică.

Corona ne forțează să regândim puțin aici.

Am observat că clienții noștri obișnuiți doresc să se vadă și să păstreze legătura în ciuda pandemiei Corona. Prin urmare, am decis să schimbăm temporar Stammtisch-ul real cu o platformă video virtuală. Video chat-ul funcționează foarte bine, participantul are nevoie doar de un computer sau de un smartphone cu conexiune la internet.

Care este adresa exactă de internet pentru videochat?

Îi rugăm pe noii veniți sau pe cei interesați să ne contacteze prin intermediul formularului nostru de contact sau prin e-mail la adresa stammtisch@bdsm-muenster.com. Vă vom informa în timp util. În acest caz, vă vom informa în timp util.

Notă importantă: Mesele virtuale ale clienților obișnuiți sunt doar mesele înlocuitoare ale clienților obișnuiți! Vom continua să preferăm în continuare mesele reale ale clienților obișnuiți offline și le vom organiza ori de câte ori vom avea ocazia. De îndată ce restaurantele vor putea să își redeschidă localurile, ne vom întâlni din nou la Mauritius. Aici, bineînțeles, vom sta la o distanță suficientă unul față de celălalt și vom respecta Ordonanța de protecție a coroanei, valabilă în prezent. Dacă se va închide din nou după deschidere, vom trece din nou la varianta cu masa virtuală a clienților obișnuiți.FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:54 Uhr