Ce date cu caracter personal sunt colectate de la mine și cum sunt utilizate sau prelucrate?


Ce date cu caracter personal sunt colectate de la mine și cum sunt utilizate sau prelucrate?


Stocăm următoarele informații în administrația membrilor mesei noastre obișnuite.

Considerăm că prenumele dvs. real și adresa de e-mail sunt obligatorii. În mod deliberat, nu înregistrăm pseudonime sau porecle.

În cazul în care ați specificat, alte date de bază, cum ar fi telefonul, locația, anul nașterii sau statutul dvs. de relație. De asemenea, dacă este indicat, înclinațiile dumneavoastră sau experiența dumneavoastră în BDSM. Aceste detalii sunt detalii voluntare pe care ni le-ați furnizat prin intermediul formularului de contact. Informațiile pe care le furnizați atunci când vizitați o masă a clienților obișnuiți pot fi incluse și aici.

Pentru statisticile noastre privind vârsta și locația, ar fi bine să ne furnizați informații precum anul nașterii și locul de reședință sau districtul în care locuiți.

De asemenea, înregistrăm date statistice, cum ar fi data la care ne-ați contactat, când ați vizitat pentru prima dată masa noastră pentru clienți obișnuiți, cât durează perioada de observare (această valoare este dinamică) și când ați vizitat efectiv masa pentru clienți obișnuiți. Vizitele efective la masa clienților obișnuiți sunt înregistrate pentru anul în curs și pentru doi ani în mod retrospectiv.

În plus, notăm dacă sunteți înregistrat în newsletter-ul nostru, dacă sunteți participant la grupul nostru WhatsApp, dacă ați fost marcat pentru acest grup și dacă sunteți un căutător de subiecte.

De asemenea, înregistrăm dacă v-ați înregistrat pentru un eveniment special.

Puteți vizualiza toate aceste date în orice moment în login-ul dvs. de utilizator, pe care l-am configurat tocmai în acest scop. Vă vom trimite datele personale de acces atunci când ne contactați pentru prima dată.FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:53 Uhr