Ali ste povezani s skupnostjo ali imate krovno organizacijo?


Ali ste povezani s skupnostjo ali imate krovno organizacijo?


Ne, ker je ta redna miza neodvisna od katere koli spletne strani skupnosti ali scene BDSM (razen naše domače strani, seveda). Nimamo niti krovne organizacije niti ne pripadamo nobenemu klubu. Sami sebe štejemo le za del BDSM scene v Nemčiji na splošno.

Smo aktivni član mreže BDSM Münster in Münsterland. Ta mreža je med drugim nastala z delom naših rednih gostov za mizo.

Velika izjema je družba BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). Od avgusta 2016 smo "kot redna miza" korporativni član združenja BVSM e.V., da bi se povezali in izmenjali z drugimi rednimi mizami po vsej državi. To članstvo za posamezne udeležence Stammtischa ne prinaša nobenih obveznosti! Glede na trenutno stanje (konec leta 2021) BVSM e.V. najverjetneje ne obstaja več, nima spletne strani niti ni dosegljiv po elektronski pošti.

Čeprav smo prisotni na različnih BDSM-/Fetish-/Erotičnih spletnih straneh in smo tam predstavljeni, se ne podrejamo nobenim zunanjim predpisom o tem, kakšni moramo biti kot redna miza ali kako se moramo obnašati (nekateri portali imajo takšne alkoholne ideje itd.). Smo 100-odstotno neodvisni in to tudi ostajamo.

Za nas nikakor ni pogoj, da moraš biti registriran na zunanjem BDSM/fetiš/erotičnem spletnem mestu.FAQ-Stand: tor, 24.01.2023 / 19:50 Uhr