Kako je najbolje priti do Stammtischa z avtomobilom?


Kako je najbolje priti do Stammtischa z avtomobilom?


Naša lokacija Stammtisch Mauritius se nahaja na Warendorfer Straße 71 v Münstru. Če prihajate z avtomobilom, v satelitsko navigacijsko napravo vpišite ta naslov. Če se Stammtisch ali dogodek odvija drugje, uporabite naslov, ki je naveden na strani s podatki o datumu.

Za iskanje parkirnega mesta imejte na voljo približno 10 do 15 minut. Parkirišče boste našli neposredno ob cesti ali pa boste zapeljali v stranske ulice.

Prihod/navigacija z NUNAV

Za brezskrbno potovanje z avtomobilom vam priporočamo navigacijo s sistemom NUNAV. Zakaj?

Večina navigacijskih sistemov običajno vodi uporabnika po najkrajši ali najhitrejši poti do cilja, običajno po velikih znanih glavnih cestah. Če večina navigacijskih sistemov zdaj izbira te poti, je lahko izračunati, da te poti hitro postanejo preobremenjene in da je na njih nevarnost prometnih zastojev zelo velika.

NUNAV za izračun poti uporablja celotno razpoložljivo cestno omrežje. To pomeni, da je uporabnik voden po cestah, na katerih je trenutno zelo malo zastojev. Praviloma boste tako hitreje in z manj stresa prispeli na cilj. Za NUNAV ne obstaja najhitrejša ali najkrajša pot, temveč le ena optimalna pot. NUNAV vsakih 15 sekund preveri, ali je izračunana pot še vedno idealna, in po potrebi ponovno izračuna pot do cilja s trenutnega položaja.

Seveda noben navigacijski sistem ni 100-odstotno popoln. Če je cesta na poti zaprta v kratkem času (npr. nesreča, gradbišče, dogodek, ovire na cesti itd.), je to mogoče enostavno in priročno vnesti v sistem NUNAV in o tem poročati. Po kratkem ročnem preverjanju pri ponudniku NUNAV Graphmasters GmbH se sporočilo pri izračunu poti upošteva pri vseh uporabnikih NUNAV. Čim več uporabnikov na območju uporablja sistem NUNAV, tem natančnejši in boljši je izračun poti.

NUNAV je na voljo brezplačno (brez oglasov) za Android in iOS ter je na voljo za avtomobile, avtobuse, tovornjake in kurirske službe. NUNAV se aktivno razvija in ima številne druge funkcije (npr. prikaz parkirnih mest na cilju, prikaz bencinskih črpalk ali električnih polnilnic itd.), zaradi katerih je in bo še naprej edinstven kot navigacijska programska oprema.

V navigacijski aplikaciji NUNAV lahko skenirate kodo QR (gumb na desni strani iskalnega polja). Ta koda QR vsebuje celoten ciljni naslov, zato vam ni treba ničesar vnašati. Če to stran obiskujete na primer s pametnim telefonom in ste že namestili NUNAV, preprosto kliknite na besedilno povezavo NUNAV pod kodo QR in prenesite vse podatke o cilju neposredno v NUNAV. Lažje ne bi bilo!

www.nunav.net
Aplikacija Nunav za Android
Aplikacija Nunav za iOS

FAQ-Stand: tor, 24.01.2023 / 19:56 Uhr