Kateri osebni podatki se zbirajo o meni in kako se uporabljajo ali obdelujejo?


Kateri osebni podatki se zbirajo o meni in kako se uporabljajo ali obdelujejo?


V administraciji članov mize za redne obiskovalce hranimo naslednje informacije.

Vaše pravo ime in e-poštni naslov sta obvezna. Namenoma ne zapisujemo psevdonimov ali vzdevkov.

Če ste jih navedli, lahko navedete še druge glavne podatke, kot so telefon, lokacija, letnica rojstva ali status razmerja. Če je navedeno, tudi vaša nagnjenja ali izkušnje z BDSM. Ti podatki so prostovoljni podatki, ki ste nam jih posredovali prek kontaktnega obrazca. Sem lahko vključite tudi podatke, ki jih posredujete ob obisku mize rednih obiskovalcev.

Za našo statistiko o starosti in lokaciji bi bilo dobro, če bi nam lahko posredovali podatke, kot so leto rojstva in kraj bivanja ali okrožje.

Beležimo tudi statistične podatke, kot so datum, ko ste stopili v stik z nami, kdaj ste prvič obiskali našo mizo za redne obiskovalce, koliko časa traja obdobje opazovanja (ta vrednost je dinamična) in kdaj ste dejansko obiskali mizo za redne obiskovalce. Dejanski obiski mize za redne obiskovalce se zabeležijo za tekoče leto in dve leti za nazaj.

Poleg tega beležimo, ali ste prijavljeni na naše novice, ali sodelujete v naši skupini WhatsApp, ali ste bili označeni za to skupino in ali ste iskalec teme.

Beležimo tudi, ali ste se prijavili na poseben dogodek.

Vse te podatke si lahko kadar koli ogledate v svoji uporabniški prijavi, ki smo jo vzpostavili prav v ta namen. Ko se prvič obrnete na nas, vam pošljemo vaše osebne podatke za dostop.FAQ-Stand: tor, 24.01.2023 / 19:53 Uhr