Imam nenavadna nagnjenja ali preference glede oblačil ...


Imam nenavadna nagnjenja ali preference glede oblačil ...


Transseksualci in fetišisti oblačil:

  • Seveda se lahko udeležite Stammtischa - tako kot vsi ostali. Vendar ne pozabite, da ste tu v občutni številčni premoči.
  • Pozorno si oglejte vprašanja na temo "Outfit". Razvlečene ali povsem nedolžne obleke so tu prepovedane - ne želimo imeti težav z upravljavcem prizorišča.
  • Če niste prepričani, prosimo, da pridete brez stila, tj. v vsakdanjih oblačilih brez "fetiš oblačil".
  • Če želite nastopiti v ženskih oblačilih in niste prepričani, ali je vaša obleka primerna, pošljite nekaj dni prej svoje fotografije v tej obleki vodstvu Stammtischa. Zakaj vse to? Želimo vam in nam prihraniti neprimerne trenutke na naši lokaciji in ne želimo imeti težav z upravljavcem lokacije.


Vendar se ne bojte:

Besedi strpnost in sprejemanje napišemo zelo veliko in to živimo tudi za redno mizo. Na nikogar ne bomo gledali zviška ali negativno samo zato, ker ima drugačen način življenja ali posebne želje glede oblačenja. Pričakujemo normalen videz.

"Vsak Jeck je pač drugačen."
... zato je naš Stammtisch tako poseben!

Ljudje z nenavadnimi fantazijami, nagnjenji, spolnimi preferencami:

Vabljeni, da se pridružite Stammtischu.

Izključeni pa so ljudje, ki ...
  • se v celoti ukvarjajo s kazenskim pravom (npr. trgovina z ljudmi).
  • Naš BDSM je (meta)konsenzualen in izrecno izključuje kazenske zadeve. Pridržujemo si pravico, da v tem okviru po potrebi izdamo izključitev.
  • Mizo za redne udeležence lahko izključimo, če je znano, da je bil udeleženec že obsojen zaradi (hujših) kaznivih dejanj. O tej izključitvi bo razpravljalo in odločalo vodstvo Stammtischa.
FAQ-Stand: tor, 24.01.2023 / 19:51 Uhr