Jag har ovanliga böjelser eller klädpreferenser ...


Jag har ovanliga böjelser eller klädpreferenser ...


Transgender & klädfetischister:

  • Du får naturligtvis delta i Stammtisch - som alla andra. Tänk dock på att du är betydligt mindre än de andra här.
  • Titta noga på frågorna om ämnet "Outfit". Slutade eller helt slarviga kläder är förbjudna här - vi vill inte hamna i trubbel med arrangören av lokalen.
  • Om du är osäker kan du komma utan kläder, dvs. i vardagskläder utan dina "fetischkläder".
  • Om du (biologiskt sett manlig) vill uppträda i kvinnokläder och är osäker på om din klädsel är lämplig, skicka bilder på dig själv i din klädsel till Stammtischs ledning några dagar i förväg. Varför allt detta? Vi vill bespara dig och oss olämpliga stunder på vår plats och vill inte hamna i trubbel med platschefen.


Men var inte rädd:

Vi skriver orden tolerans och acceptans mycket stort och lever detta även vid stamgästerna. Ingen kommer att bli betraktad på ett negativt sätt bara för att han/hon har en annan livsstil eller speciella klädpreferenser. Vi förväntar oss ett normalt utseende här.

"Varje Jeck är bara annorlunda."
... och det är det som gör vår Stammtisch så speciell!

Personer med ovanliga fantasier, böjelser och sexuella preferenser:

Du är välkommen att delta i Stammtisch.

Undantagna är dock personer som ...
  • arbetar fullt ut med straffrätt (t.ex. människohandel).
  • Vår BDSM är (meta)konsensuell och utesluter uttryckligen brottsliga frågor. Vi förbehåller oss rätten att vid behov utfärda ett undantag i detta sammanhang.
  • Vi kan komma att utesluta ett stambord om det blir känt att en deltagare redan har dömts för brottsliga (allvarliga) fall. Denna uteslutning kommer att diskuteras och beslutas inom Stammtischs ledning.
FAQ-Stand: tis, 24.01.2023 / 19:51 Uhr