Кой е най-добрият начин да стигнете до Stammtisch с кола?


Кой е най-добрият начин да стигнете до Stammtisch с кола?


Нашият Stammtisch Мавриций се намира на улица Warendorfer Straße 71 в Мюнстер. Ако пристигате с кола, моля, задайте на сателитната си навигация този адрес. Ако Stammtisch или дадено събитие се провежда на друго място, моля, използвайте адреса, посочен на страницата с подробности за датата.

Моля, предвидете приблизително 10 - 15 минути за намиране на място за паркиране. Или ще намерите място за паркиране директно край пътя, или ще влезете в страничните улици.

Пристигане / Навигация с NUNAV

За безпроблемно пътуване с автомобил ви препоръчваме навигация с NUNAV. Защо?

По-голямата част от навигационните системи обикновено насочват потребителя по най-краткия или най-бързия маршрут до дестинацията, обикновено по големи и добре познати главни пътища. Ако по-голямата част от навигационните системи избират тези маршрути, лесно може да се изчисли, че те бързо се задръстват и че рискът от задръствания по тях е много висок.

NUNAV използва цялата налична пътна мрежа за изчисляване на маршрута. Това означава, че потребителят се насочва по пътища, където потенциалът за задръствания в момента е много малък. Като правило това ви позволява да достигнете до дестинацията си по-бързо и с по-малко стрес. При NUNAV няма най-бърз или най-кратък маршрут, а само един оптимален маршрут. NUNAV проверява на всеки 15 секунди дали изчисленият маршрут все още е идеален и ако е необходимо, преизчислява маршрута до местоназначението от текущата позиция.

Разбира се, никоя навигационна система не е 100% перфектна. Ако даден път по маршрута е затворен в кратък срок (напр. произшествие, строителна площадка, събитие, препятствия на пътя и т.н.), това може лесно и удобно да се въведе в NUNAV и да се докладва. След кратка ръчна проверка при доставчика на NUNAV Graphmasters GmbH съобщението се взема предвид от всички потребители на NUNAV при изчисляването на маршрута. Колкото повече потребители в района използват NUNAV, толкова по-точно и по-качествено е изчислението на маршрута.

NUNAV е достъпна безплатно (без реклами) за Android и iOS и се предлага за леки автомобили, автобуси, камиони и за куриерски услуги. NUNAV активно се доразвива и има много други функции (например показване на местата за паркиране в местоназначението, показване на бензиностанции или станции за зареждане на електроенергия и т.н.), които го правят и ще продължат да го правят уникален като софтуер за навигация.

В приложението за навигация NUNAV можете да сканирате QR код (бутон вдясно от полето за търсене). Този QR код съдържа пълния адрес на дестинацията, така че не е необходимо да въвеждате нищо. Ако например посещавате тази страница със смартфон и вече сте инсталирали NUNAV, просто кликнете върху текстовата връзка NUNAV под QR кода, за да прехвърлите всички данни за дестинацията директно в NUNAV. Не може да бъде по-лесно!

www.nunav.net
Приложение Nunav за Android
Приложение Nunav за iOS

FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:07 | FAQ-ID: 58