Hvad er den bedste måde at komme til Stammtisch i bil?


Hvad er den bedste måde at komme til Stammtisch i bil?


Vores Stammtisch location Mauritius ligger på Warendorfer Straße 71 i Münster. Hvis du kommer i bil, bedes du programmere din GPS til denne adresse. Hvis Stammtisch eller et arrangement finder sted et andet sted, skal du bruge den adresse, der er angivet på siden med datooplysninger.

Du skal regne med ca. 10-15 minutter til at finde en parkeringsplads. Enten finder du en parkeringsplads direkte ved vejkanten, eller også kører du ind i sidegaderne.

Ankomst / navigation med NUNAV

For at få en stressfri bilrejse anbefaler vi navigation med NUNAV. Hvorfor?

De fleste navigationssystemer guider normalt brugeren via den korteste og/eller hurtigste rute til destinationen, som regel via store velkendte hovedveje. Hvis de fleste navigationssystemer nu vælger disse ruter, er det let at beregne, at disse ruter hurtigt bliver overbelastede, og at risikoen for trafikpropper er meget stor på disse ruter.

NUNAV bruger hele det tilgængelige vejnet til ruteberegning. Det betyder, at brugeren bliver guidet ad veje, hvor der i øjeblikket kun er meget lidt risiko for trafikpropper. Det giver dig som regel mulighed for at nå frem til din destination hurtigere og med mindre stress. For NUNAV findes der ikke den hurtigste eller korteste rute, men kun den optimale rute. NUNAV kontrollerer hvert 15. sekund, om den beregnede rute stadig er ideel, og om nødvendigt genberegner ruten til destinationen fra den aktuelle position.

Selvfølgelig er intet navigationssystem 100 % perfekt. Hvis en vej på en rute lukkes med kort varsel (f.eks. ulykke, byggeplads, begivenhed, forhindringer på vejen osv.), kan dette nemt og bekvemt indtastes i NUNAV og rapporteres. Efter en kort manuel kontrol hos NUNAV-leverandøren Graphmasters GmbH tages meddelelsen i betragtning for alle NUNAV-brugere i ruteberegningen. Jo flere brugere i området der bruger NUNAV, jo mere præcis og bedre bliver ruteberegningen.

NUNAV er gratis (reklamefri) til Android og iOS og er tilgængelig for biler, busser, lastbiler og kurertjenester. NUNAV udvikles aktivt videre og har mange andre funktioner (f.eks. visning af parkeringspladser på destinationen, visning af tankstationer eller elopladningsstationer osv.), som gør og fortsat vil gøre det unikt som navigationssoftware.

I navigationsappen NUNAV kan du scanne en QR-kode (knappen til højre for søgefeltet). Denne QR-kode indeholder den komplette destinationsadresse, så du behøver ikke at skrive noget ind. Hvis du f.eks. besøger denne side med en smartphone og allerede har installeret NUNAV, skal du blot klikke på NUNAV-tekstlinket under QR-koden for at overføre alle destinationsdata direkte til NUNAV. Det kunne ikke være nemmere!

www.nunav.net
Nunav-app til Android
Nunav-app til iOS

FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:07 | FAQ-ID: 58