Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja miten niitä käytetään tai käsitellään?


Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja miten niitä käytetään tai käsitellään?


Tallennamme seuraavat tiedot kanta-asiakkaidemme jäsenhallinnossa.

Pidämme oikeaa etunimeäsi ja sähköpostiosoitettasi pakollisina. Emme tietoisesti kirjaa salanimiä tai lempinimiä.

Jos olet ilmoittanut muita perustietoja, kuten puhelinnumeron, sijainnin, syntymävuoden tai parisuhdetilanteen. Myös, jos ilmoitettu, taipumuksesi tai BDSM-kokemuksesi. Nämä tiedot ovat vapaaehtoisia tietoja, jotka olet antanut meille yhteydenottolomakkeella. Myös tiedot, jotka annat käydessäsi kanta-asiakkaiden pöydässä, voidaan sisällyttää tähän.

Ikä- ja sijaintitilastojamme varten olisi mukavaa, jos voisit antaa meille esimerkiksi syntymävuotesi ja asuinpaikkasi tai -alueesi.

Tallennamme myös tilastotietoja, kuten päivämäärän, jolloin otit meihin yhteyttä, milloin vierailit ensimmäisen kerran kanta-asiakaspöydässämme, kuinka kauan tarkkailujaksosi kestää (tämä arvo on dynaaminen) ja milloin vierailit kanta-asiakaspöydässä. Varsinaiset käynnit kanta-asiakkaiden pöydässä kirjataan kuluvalta vuodelta ja kahdelta vuodelta takautuvasti.

Lisäksi merkitsemme, oletko rekisteröitynyt uutiskirjeeseemme, osallistutko WhatsApp-ryhmäämme, oletko merkitty tähän ryhmään ja oletko aiheen etsijä.

Tallennamme myös, oletko rekisteröitynyt johonkin erityistapahtumaan.

Voit tarkastella kaikkia näitä tietoja milloin tahansa käyttäjätunnuksellasi, jonka olemme luoneet juuri tätä tarkoitusta varten. Lähetämme sinulle henkilökohtaiset pääsytietosi, kun otat meihin ensimmäisen kerran yhteyttä.FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:15 | FAQ-ID: 30