Oletteko yhdistys vai pitääkö minun maksaa jäsenmaksuja? Maksaako Stammtischiin osallistuminen mitää


Oletteko yhdistys vai pitääkö minun maksaa jäsenmaksuja? Maksaako Stammtischiin osallistuminen mitää


Emme ole yhdistys - emmekä halua sellaiseksi tulla.

Stammtischiin osallistuminen on ja pysyy ilmaisena! Kenenkään ei tarvitse osallistua taloudellisesti, ei tule olemaan kuukausittaisia jäsenmaksuja tai muita pakollisia maksuja!

Ei kuitenkaan voida olettaa, että Stammtischin johto rahoittaa yksin yhteisesti päätetyt menot. Tällaisista kuluista vastaavat kaikki Stammtischin osallistujat. Tästä syystä käytettävissä on lahjoituslaatikko. Osallistuminen olisi mukavaa, mutta se on vapaaehtoista.

Yhteisiä kuluja voivat olla esimerkiksi mainoskustannukset tai pienet lahjat. Päätös tällaisista kuluista tehdään joka tapauksessa demokraattisesti. Kuluja syntyy vain, jos tilaat juotavaa tai syötävää. Nämä kustannukset kuuluvat kaikille. Tapahtumapaikan ylläpitäjällä ei ole ruokailuvelvoitetta eikä vähimmäiskulutusta.

Avoimuus on meille myös hyvin tärkeää. Stammtischin kassakirjan tuloja ja menoja koskevan kassakirjan voi ladata säännöllisessä tiedotussähköpostissa olevan vastaavan linkin kautta.

Erityistapaus: loppuvuoden illallinen:

Kerran vuodessa järjestämme loppuvuoden illallisen, joka pidetään viimeisenä Stammtisch-päivänä ennen joulua. Jotta kokki ja keittiö voivat tehdä kiinteitä suunnitelmia, odotamme sitovaa ilmoittautumista. Ilmoittautumisen yhteydessä on maksettava ennalta määrätty summa, noin 20 euroa. Tämä summa maksetaan jokaiselle rekisteröidylle osallistujalle, joka on läsnä illalla. Jos osallistuja ei saavu paikalle sitovasta ilmoittautumisesta huolimatta, keskustelemme keittiön kanssa lyhyellä varoitusajalla siitä, onko kustannuksia syntynyt vai ei. Jos osallistumatta jääneestä jäsenestä aiheutuu kustannuksia, ne katetaan ennakkomaksulla; täyttä palautusta ei voida silloin maksaa.

Meidän oli otettava tämä asetus käyttöön, koska aiemmin jotkut osallistujat eivät sitovasta ilmoittautumisesta huolimatta tulleet paikalle tänä iltana - mutta tästä aiheutui kustannuksia.FAQ-Stand: Di, 27 / 09 / 2022 / 23:00 | FAQ-ID: 9