Ανήκετε σε κάποια κοινότητα ή έχετε κάποια οργάνωση-ομπρέλα;


Ανήκετε σε κάποια κοινότητα ή έχετε κάποια οργάνωση-ομπρέλα;


Όχι, επειδή αυτό το τραπέζι των τακτικών πελατών είναι ανεξάρτητο από οποιαδήποτε κοινότητα ή ιστοσελίδα της BDSM σκηνής (εκτός από τη δική μας αρχική σελίδα, φυσικά). Ούτε έχουμε κάποια οργάνωση-ομπρέλα ούτε ανήκουμε σε κάποιο σύλλογο. Θεωρούμε τους εαυτούς μας μόνο ως μέρος της BDSM σκηνής στη Γερμανία γενικά.

Είμαστε ενεργό μέλος του δικτύου BDSM Münster και Münsterland. Αυτό το δίκτυο δημιουργήθηκε, μεταξύ άλλων, μέσω της εργασίας των τακτικών μας μελών στο τραπέζι.

Μια μεγάλη εξαίρεση είναι η BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de). Από τον Αύγουστο του 2016, είμαστε εταιρικό μέλος του BVSM e.V. "ως τραπέζι τακτικών πελατών", προκειμένου να δικτυωνόμαστε και να ανταλλάσσουμε απόψεις με άλλα τραπέζια τακτικών πελατών σε εθνικό επίπεδο. Αυτή η ιδιότητα μέλους δεν έχει καμία υποχρέωση για τους μεμονωμένους συμμετέχοντες στο Τραπέζι των τακτικών πελατών! Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση (τέλος του 2021), ο BVSM e.V. μάλλον δεν υπάρχει πλέον, δεν υπάρχει ούτε ιστότοπος ούτε μπορεί να επικοινωνήσει κανείς με τον BVSM e.V. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρόλο που είμαστε παρόντες σε διάφορες BDSM-/Fetish-/Erotic ιστοσελίδες και εκπροσωπούμαστε εκεί, δεν υποτασσόμαστε σε εξωτερικούς κανονισμούς σχετικά με το πώς θα πρέπει να είμαστε ως τακτικό τραπέζι ή πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε (ορισμένα portals έχουν τέτοιες ιδέες για το λικέρ κ.λπ.). Είμαστε 100% ανεξάρτητοι και παραμένουμε έτσι.

Δεν αποτελεί απολύτως καμία προϋπόθεση για εμάς να είστε εγγεγραμμένοι σε έναν εξωτερικό ιστότοπο BDSM/φετίχ/ερωτικού περιεχομένου.FAQ-Stand: Τρί, 24.01.2023 / 19:50 Uhr