Wat is de beste manier om met de auto naar de Tafel van de vaste klanten te komen?


Wat is de beste manier om met de auto naar de Tafel van de vaste klanten te komen?


Onze stamtafel Mauritius bevindt zich in de Warendorfer Straße 71 in Münster. Als u met de auto komt, programmeer dan uw navigatiesysteem op dit adres. Indien de stamtafel of een evenement elders plaatsvindt, gelieve dan het adres te gebruiken dat vermeld is op de pagina met de datumgegevens.

Houdt u rekening met ongeveer 10 - 15 minuten voor het vinden van een parkeerplaats. Of u vindt een parkeerplaats direct aan de weg of u rijdt de zijstraten in.

Aankomst / Navigatie met NUNAV

Voor een stressvrije reis met de auto raden wij navigatie met NUNAV aan. Waarom?

De meeste navigatiesystemen leiden de gebruiker meestal via de kortste en of snelste route naar de bestemming, meestal via grote bekende hoofdwegen. Als de meeste navigatiesystemen nu deze routes selecteren, is het gemakkelijk te berekenen dat deze routes snel verstopt raken en dat het risico van files op deze routes zeer groot is.

NUNAV gebruikt het gehele beschikbare wegennet voor de routeberekening. Dit betekent dat de gebruiker over wegen wordt geleid waar de kans op files momenteel zeer gering is. In de regel bereikt u zo sneller en met minder stress uw bestemming. Voor NUNAV bestaat er niet zoiets als de snelste of kortste route, maar alleen de ene optimale route. NUNAV controleert elke 15 seconden of de berekende route nog steeds ideaal is en berekent zo nodig de route naar de bestemming opnieuw vanaf de huidige positie.

Natuurlijk is geen enkel navigatiesysteem 100% perfect. Indien een weg op een route op korte termijn wordt afgesloten (bv. ongeval, bouwplaats, evenement, obstakels op de weg, enz.), kan dit eenvoudig en gemakkelijk in NUNAV worden ingevoerd en gemeld. Na een korte handmatige controle bij de NUNAV-provider Graphmasters GmbH wordt het bericht voor alle NUNAV-gebruikers in aanmerking genomen bij de routeberekening. Hoe meer gebruikers in het gebied NUNAV gebruiken, hoe nauwkeuriger en beter de routeberekening.

NUNAV is gratis beschikbaar (reclamevrij) voor Android en iOS en is beschikbaar voor auto's, bussen, vrachtwagens en voor koeriersdiensten. NUNAV wordt actief verder ontwikkeld en heeft nog vele andere functies (bv. weergave van parkeerplaatsen op de bestemming, weergave van tankstations of elektrische oplaadpunten, enz.

Binnen de navigatie-app NUNAV kun je een QR-code scannen (knop rechts van het zoekveld). Deze QR-code bevat het volledige bestemmingsadres, zodat u niets hoeft in te typen. Bezoekt u deze pagina bijvoorbeeld met een smartphone en heeft u NUNAV al geïnstalleerd, dan klikt u gewoon op de NUNAV-tekstlink onder de QR-code om alle bestemmingsgegevens rechtstreeks naar NUNAV over te brengen. Het kan niet makkelijker!

www.nunav.net
Nunav app voor Android
Nunav app voor iOS

FAQ-Stand: di, 24.01.2023 / 19:56 Uhr