Care este cel mai bun mod de a ajunge la Stammtisch cu mașina?


Care este cel mai bun mod de a ajunge la Stammtisch cu mașina?


Locația noastră Stammtisch Mauritius se află pe Warendorfer Straße 71 în Münster. Dacă veniți cu mașina, vă rugăm să vă programați navigația prin satelit la această adresă. În cazul în care Stammtisch sau un eveniment are loc în altă parte, vă rugăm să folosiți adresa indicată pe pagina cu detalii privind data.

Vă rugăm să acordați aproximativ 10 - 15 minute pentru a găsi un loc de parcare. Fie găsiți un loc de parcare direct pe marginea drumului, fie intrați pe străzile laterale.

Sosire / Navigație cu NUNAV

Pentru o călătorie cu mașina fără stres, vă recomandăm navigația cu NUNAV. De ce?

Majoritatea sistemelor de navigație ghidează, de obicei, utilizatorul pe cea mai scurtă sau cea mai rapidă rută către destinație, de obicei pe drumuri principale mari și bine cunoscute. Dacă majoritatea sistemelor de navigație selectează acum aceste rute, este ușor de calculat că aceste rute devin rapid aglomerate și că riscul de ambuteiaje este foarte mare pe aceste rute.

NUNAV utilizează întreaga rețea rutieră disponibilă pentru calcularea traseului. Acest lucru înseamnă că utilizatorul este ghidat pe drumuri unde potențialul de congestionare este în prezent foarte scăzut. De regulă, acest lucru vă permite să ajungeți la destinație mai repede și cu mai puțin stres. Pentru NUNAV, nu există cea mai rapidă sau cea mai scurtă rută, ci doar o rută optimă. NUNAV verifică la fiecare 15 secunde dacă traseul calculat este încă ideal și, dacă este necesar, recalculează traseul către destinație pornind de la poziția curentă.

Desigur, niciun sistem de navigație nu este 100% perfect. În cazul în care un drum de pe o rută este închis în scurt timp (de exemplu, accident, șantier, eveniment, obstacole pe drum etc.), acest lucru poate fi introdus ușor și convenabil în NUNAV și raportat. După o scurtă verificare manuală la furnizorul NUNAV Graphmasters GmbH, mesajul este luat în considerare pentru toți utilizatorii NUNAV în calculul rutei. Cu cât mai mulți utilizatori din zonă utilizează NUNAV, cu atât mai precis și mai bine se calculează ruta.

NUNAV este disponibil gratuit (fără reclame) pentru Android și iOS și este disponibil pentru autoturisme, autobuze, camioane și pentru serviciile de curierat. NUNAV este dezvoltat în mod activ și are multe alte caracteristici (de exemplu, afișarea locurilor de parcare la destinație, afișarea stațiilor de benzină sau a stațiilor de încărcare electrică etc.) care îl fac și îl vor face în continuare unic ca software de navigație.

În cadrul aplicației de navigație NUNAV puteți scana un cod QR (butonul din dreapta câmpului de căutare). Acest cod QR conține adresa completă a destinației, astfel încât nu trebuie să introduceți nimic. Dacă vizitați această pagină cu un smartphone, de exemplu, și ați instalat deja NUNAV, dați click pe link-ul text NUNAV de sub codul QR pentru a transfera toate datele de destinație direct în NUNAV. Nici că se putea mai ușor!

www.nunav.net
Aplicația Nunav pentru Android
Aplicația Nunav pentru iOS

FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:56 Uhr