Am înclinații neobișnuite sau preferințe vestimentare ...


Am înclinații neobișnuite sau preferințe vestimentare ...


Fetișisti transsexuali și fetișisti ai hainelor:

  • Bineînțeles, aveți dreptul de a participa la Stammtisch - ca toată lumea. Cu toate acestea, nu uitați că sunteți în inferioritate numerică.
  • Vă rugăm să vă uitați cu atenție la întrebările referitoare la subiectul "Ținuta". Ținutele ușuratice sau absolut neglijente sunt dezaprobate aici - nu vrem să avem probleme cu operatorul localului.
  • Dacă nu sunteți siguri, vă rugăm să veniți fără haine, adică în haine de zi cu zi, fără "haine fetișiste".
  • În cazul în care doriți să apăreți îmbrăcat în haine de damă și nu sunteți sigur că ținuta dvs. este potrivită, vă rugăm să trimiteți fotografii cu dvs. în ținuta dvs. la conducerea Stammtisch cu câteva zile înainte. De ce toate astea? Vrem să vă scutim pe dumneavoastră și pe noi de momente nepotrivite în locația noastră și nu vrem să avem probleme cu managerul locației.


Cu toate acestea, nu vă fie teamă:

Scriem foarte mare cuvintele toleranță și acceptare și trăim acest lucru și la masa obișnuită. Nimeni nu va fi privit cu suspiciune sau negativ doar pentru că are un mod de viață diferit sau preferințe vestimentare speciale. Ne așteptăm la o apariție normală aici.

"Fiecare Jeck este diferit."
... și asta este ceea ce face ca Stammtisch-ul nostru să fie atât de special!

Persoane cu fantezii, înclinații, preferințe sexuale neobișnuite:

Sunteți bineveniți să vă alăturați la Stammtisch.

Sunt excluse, însă, persoanele care ...
  • practică pe deplin dreptul penal (de exemplu, traficul de persoane).
  • PBDSM-ul nostru este (meta)consensual și exclude în mod explicit aspectele penale. Ne rezervăm dreptul de a emite o excludere în acest context, dacă este necesar.
  • Este posibil să excludem o masă de obișnuiți dacă se află că un participant a fost deja condamnat pentru cazuri penale (grave). Această excludere va fi discutată și decisă în cadrul conducerii Stammtisch.
FAQ-Stand: Ma, 24.01.2023 / 19:51 Uhr