Varför organiseras stambordet via webbkamera-chatt när du är ett riktigt stambord?


Varför organiseras stambordet via webbkamera-chatt när du är ett riktigt stambord?


Sedan Stammtisch grundades 2012 har vi åtagit oss att vara en riktig Stammtisch - inte en virtuell. Fram till början av 2020 har det dock inte förekommit någon Corona-pandemi och fram till dess har det inte förekommit några avspärrningar med stängning av serveringsställen.

Corona tvingar oss att tänka om lite här.

Vi har märkt att våra stamgäster vill träffa varandra och hålla kontakten trots Corona-pandemin. Vi har därför beslutat att tillfälligt byta ut den riktiga Stammtisch mot en virtuell videoplattform. Videochatten fungerar mycket bra, deltagaren behöver bara en dator eller en smartphone med internetuppkoppling.

Vilken är den exakta internetadressen för videochatten?

Vi ber nykomlingar och intresserade personer att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via e-post på stammtisch@bdsm-muenster.com. Vi kommer sedan att informera dig i god tid. Vi kommer då att informera dig i god tid.

Viktigt att notera: De virtuella stamborden är endast ersättande stambord! Vi kommer även i fortsättningen att föredra riktiga offline-stambord och hålla dem närhelst vi har möjlighet till det. Så snart restaurangerna har fått tillåtelse att öppna sina lokaler igen kommer vi att träffas igen på plats på Mauritius. Här kommer vi naturligtvis att sitta på tillräckligt avstånd från varandra och följa den gällande Corona Protection Ordinance. Om det stängs igen efter öppnandet kommer vi återigen att övergå till den virtuella versionen med stambord.FAQ-Stand: tis, 24.01.2023 / 19:54 Uhr