Vilket är det bästa sättet att ta sig till Stammtisch med bil?


Vilket är det bästa sättet att ta sig till Stammtisch med bil?


Vår Stammtisch location Mauritius ligger på Warendorfer Straße 71 i Münster. Om du kommer med bil, vänligen programmera din navigator till denna adress. Om Stammtisch eller ett evenemang äger rum någon annanstans, använd adressen som anges på sidan med datumuppgifter.

Vänligen räkna med ca 10-15 minuter för att hitta en parkeringsplats. Antingen hittar du en parkeringsplats direkt vid vägkanten eller så kör du in på sidogatorna.

Ankomst/Navigation med NUNAV

För en stressfri bilresa rekommenderar vi navigering med NUNAV. Varför?

Majoriteten av navigationssystemen leder vanligtvis användaren via den kortaste och/eller snabbaste vägen till destinationen, vanligtvis via stora välkända huvudvägar. Om majoriteten av navigationssystemen väljer dessa vägar är det lätt att räkna ut att dessa vägar snabbt blir överfulla och att risken för trafikstockningar är mycket stor på dessa vägar.

NUNAV använder hela det tillgängliga vägnätet för att beräkna rutter. Detta innebär att användaren guidas längs vägar där risken för trafikstockningar för närvarande är mycket liten. Detta gör att du i regel når din destination snabbare och med mindre stress. För NUNAV finns det ingen snabbast eller kortast väg, utan endast en optimal väg. NUNAV kontrollerar var 15:e sekund om den beräknade rutten fortfarande är idealisk och beräknar vid behov om rutten till destinationen från den aktuella positionen.

Naturligtvis är inget navigationssystem 100 % perfekt. Om en väg på en rutt stängs av med kort varsel (t.ex. olycka, byggarbetsplats, evenemang, hinder på vägbanan etc.) kan detta enkelt och bekvämt läggas in i NUNAV och rapporteras. Efter en kort manuell kontroll hos NUNAV-leverantören Graphmasters GmbH beaktas meddelandet för alla NUNAV-användare i ruttberäkningen. Ju fler användare i området som använder NUNAV, desto noggrannare och bättre blir ruttberäkningen.

NUNAV är gratis (utan reklam) för Android och iOS och finns för bilar, bussar, lastbilar och kurirföretag. NUNAV vidareutvecklas aktivt och har många andra funktioner (t.ex. visning av parkeringsplatser på destinationen, visning av bensinstationer eller laddningsstationer för elbilar osv.) som gör och kommer att fortsätta att göra den unik som navigationsmjukvara.

I navigationsappen NUNAV kan du skanna en QR-kod (knappen till höger om sökfältet). Den här QR-koden innehåller hela destinationsadressen, så du behöver inte skriva in något. Om du besöker den här sidan med till exempel en smartphone och redan har installerat NUNAV klickar du bara på NUNAV-textlänken under QR-koden för att överföra alla destinationsdata direkt till NUNAV. Det kan inte bli enklare!

www.nunav.net
Nunav-app för Android
Nunav-appen för iOS

FAQ-Stand: tis, 24.01.2023 / 19:56 Uhr